Cégbemutató

Cégünket a Bömbi 1948 Kft-t, 1982-ben alapította Édesapám. Tevékenységi körünk házi jellegű pékség, házi jellegű étterem, (hidegkonyha, közüzemi és Alá Carte étkeztetés), élelmiszerbolt és szőlő- és bortermelés.

Sárospatak belvárosában egy műemlék jellegű, 1795-ben épült ház emeltén található az étterem, a földszinten az élelmiszerüzlet. Az étteremben egy nagyobb, négy kisebb terem, egy galéria és kerthelyiség áll a vendégek rendelkezésére. Kb. 170 fő ellátását tudjuk biztosítani az épületen belül és további 60 személyét a kerthelyiségben. Konyhánk tradicionális magyaros ételekkel várja vendégeit, amelyhez a megfelelő hegyaljai bort kínáljuk. Egy festmény galéria található az éttermen belül, amely főleg sárospataki kötődéssel vagy gyökerekkel rendelkező, híres és elismert festőművészek (Urbán György, Gyémánt László, Puha Ferenc, Aknai János, Somogyi György, Fe Lugossy László) képeit mutatja be.

Az élelmiszer bolt a hét minden napján nyitva tart. Választék: zöldség-gyümölcs, húsipari termékek, vegyi áruk, tejtermékek, és kenyér és péksütemény választék. Ez utóbbi beszerzési forrása a cég tulajdonában lévő pékség. A pékség 40 km-es körzetben szállít kenyeret és péksüteményeket élelmiszer boltokba, iskolákba és üzemi étkezdékbe.

A pékség kapacitása napi szinten: 20 mázsa kenyér, kb. 12000 db péksüteményt. Termékválasztékunk: fehér, félbarna, kukoricás, szezámmagos, korpás kenyér (szeletelve is).

Pékáruk: zsemle, (korpás, szezámmagos, vizes), kifli (tejes, sós sajtos, baguette, hot dog, korpás, szezámmagos, vajas), briós, bukta, ökörszem, kakaós csiga, diós csiga, pozsonyi kifli, pudingos csiga, pogácsák (vajas, sajtos, tejfölös), kalácsok (finom-fonott, kakaós-foszlós, kókuszos), rétesek (túrós, meggyes, mákos, diós), croissant, kemencés fánk, leveles pékáru készítmények, csomagolt teasütemények (linzer karika, isler, kókuszcsók, kókuszkocka stb.)

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.